Топлофикация София“ съобщи за ново отлагане на спирането на отоплението в столицата. Поради очаквано

...
Топлофикация София“ съобщи за ново отлагане на спирането на отоплението в столицата. Поради очаквано
Коментари Харесай

Пак отлагат спирането на парното в София

„ Топлофикация София “ заяви за ново отсрочване на спирането на отоплението в столицата. 

Поради очаквано застудяване в идващите дни и среднодневни температури под 12 градуса „ Топлофикация София “ ще продължи да дава услугата отопление до настъпване на необходимите условия за преустановяването ѝ. Това се споделя в официално съобщение в уеб страницата на сдружението. 

От „ Топлофикация София “ твърдят, че наблюдават всекидневно данните, предоставени от Национален институт по метеорология и хидрология. И разгласяват данни за средната денонощна температура на външния въздух по данни на Национален институт по метеорология и хидрология. 

 
 информация Топлофикация Топлофикация София
 

„ Актуална информация може да намерите на уеб страницата на сдружението, фейсбук страницата, както и на осведомителния телефон 0 700 11 111 ", се споделя още в известието.

Припомняме, че предишния вторник сдружението разгласи, че има готовност да стартира поетапното прекъсване на парно то.

По закон това би трябвало да се случи до 30 април или ако средната денонощна температура в три поредни дни е над 12 градуса, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.

Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, в това число детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парно то. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР